Oktober 2018

…Oktober 2018, redan… och fredag, igen…tiden flyger i väg! En månad har snart gått sen vi kom hem från Österrike, Kitzbuhel. Där var det sommar, soligt och bra terräng. Ett ställe som kan rekommenderas för stavträning, löpning och vandring, säkerligen rullskidor också men för det behövs bil som på de flesta andra ställen ute i mellan europa om man skall få till bra rullskidåkning.

Rullskidåkningen här hemma fungerar ännu om man lite väljer dagarna, ser man på andras bilder så rullskidas det för fullt trots att det är snö och slask på vägen, har aldrig fattat detta, tycker själv att rullskidåkningen inte alls blir bra sen asfalten är hård och stavarna mest slinter…men det är säkert fel på mig, andra kan ju…föredrar SkiErg:en nu på hösten faktiskt 🙂

Fredagen har bestått av 30 min på SkiErg och snart blir det ett test för att se om min vänstra fot tål att belastas med stavlöpning innan det blir veckoslut, ett veckoslut som kommer att spenderas med två riktigt små schweizare på besök och deras mamma.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s